Zorgaanbod van derden

Natuurbegraafplaats Hillig Meer
Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Natuurbegraafplaats Hillig Meer is onderdeel van Landgoed Heidehof, een prachtig natuurgebied op de Drentse Hondsrug, vlakbij Assen. Mensen kunnen er zélf een plek uitkiezen, midden in de natuur. Graven worden nooit geruimd en nabestaanden worden niet geconfronteerd met onderhoud of verlenging van grafrechten. Door een graf op Hillig Meer te reserveren, draagt u bij aan natuurbehoud voor toekomstige generaties.
E: info@hilligmeer.nl
I: www.hilligmeer.nl

Natuurbegraafplaats De Hoevens
Natuurbegraafplaats De Hoevens

Natuurbegraafplaats De Hoevens

Op Natuurbegraafplaats De Hoevens in het Brabantse Alphen kunt u rondwandelen over de begraafplaats waar veel verschillenden planten en bomen groeien. De medewerkers van De Hoevens staan voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Natuurbegraafplaats de Hoevens vindt u aan de Goorstraat 5a,  5131 RG Alphen (NB). 
E: communicatie@dehoevens.nl
I:  www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl 

Info rondom afscheid

rememberme.nl

Energetische Therapie

De Vorm

Carolina Verbeek is praktijkondersteuner bij huisartsen en geeft Healing Touch Therapie in de regio ’t Gooi en omstreken vanuit haar praktijk De Vorm in Naarden. Zij komt ook bij mensen thuis en bij zorginstellingen. Healing Touch is een op energie gebaseerde verpleegkundige interventie om het welzijn te bevorderen voor cliënten en mantelzorgers. Zij leert mensen hoe zij zelf het ziekte- en stervensproces energetisch kunnen verlichten. Carolina is tevens betrokken bij de Stichting Healing Touch Nederland.
www.devormhealingtouch.nl

Carolina is bereikbaar via mail: cmverbeek@gmail.com en via 06-53766563

Carolina Verbeek

Carolina Verbeek

Met Hart en Ziel

Petra van Schaik is Energetisch Therapeut en biedt diverse methodes aan, zoals Reiki, Bach Bloesemtherapie, edelsteenmassage en Quantum Touch, als aanvulling op de reguliere gezondheidszorg en/of voor heerlijke ontspanning. Zij is gevestigd in Amersfoort. 
www.petramethartenziel.nl

Petra van Schaik

Petra van Schaik

Wades

Jetske Van Engelen

Jetske van Engelen maakt wades van vilt. Zij zijn heel zacht en prachtig van kleur. Zij heeft wades op voorraad, maar u kunt vooruit ook een wade bestellen en uw wensen kenbaar maken.
U kunt contact opnemen via mail: jetskevanengelen@gmail.com

Jetske Van Engelen

Jetske Van Engelen

Ritueelbegeleiding

Stap voor stap bij afscheid
Vanuit het midden van het land geeft Bea van de Hoef vorm aan haar praktijk ‘Stap voor stap bij afscheid’ als persoonlijk ritueelbegeleider bij afscheid. Zij geeft samen met de nabestaanden vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie. Zij luistert goed, verbindt mensen en vindt creatieve oplossingen. 
www.stapvoorstapbijafscheid.nl

Bea van de Hoef

Bea van de Hoef

Nabestaandenconsulenten

Maria Wijnmaalen |  nabestaandenconsulent
Na de begrafenis of crematie word je als nabestaande(n) of executeur geconfronteerd met administratieve zaken, het afwikkelen van een nalatenschap, het ontruimen van een huis en bezittingen. Als nabestaandenconsulent adviseer ik je graag hoe deze zaken goed te regelen, waardoor je vaak onenigheid, tijd en geld bespaart. Het hoogste rendement haal je als je deze zaken vooraf regelt.

Je kunt Maria bereiken op 010-415 08 40 of  06-24 632 612

Maria Wijnmaalen

Maria Wijnmaalen

Uitvaartfotografie

Milvia Luijendijk|  uitvaartfotograaf

Milvia Luijendijk verzorgt onder de naam De Gevoelige Plaat fotoreportages van het afscheid van uw dierbare. Naast het registreren van wat er op zo’n dag gebeurt, zoekt Milvia vooral ook naar die beelden, die later troost kunnen bieden. Milvia werkt door hele het land.
U kunt Milvia bereiken op 06 – 430 86 115.
http://www.degevoeligeplaat.nu

Milvia Luijendijk

Milvia Luijendijk

Uitvaartvideo

Arthur Ike van AR Video heeft jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Beeld en geluid worden onopvallend vastgelegd zonder als storend ervaren te worden. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later. Arthur filmt door het hele land.
www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl

Arthur Ike van AR Video

Arthur Ike van AR Video

Herinneringen

Jos Martens | Schrijnwerker | Levenskistjes

Jos Martens bouwt Levenskistjes en heeft een nieuw ritueel gestart dat voor pasgeborenen, voor uzelf en anderen, nu of op een later tijdstip in uw leven gebruikt kan worden. Herinneringen in de vorm van tastbare dingen die waardevol gedragen worden. De “sleutels” naar herinneringen, gevoelens en je levensverhaal blijven dichtbij. 
De Levenskistjes worden ook als urn of gedenkkistje gebruikt.  
www.past-sense.com.
U kunt Jos bereiken via  info@past-sense.com of telefonisch via 026-3792220.

Jos Martens | schrijnwerker

Jos Martens | schrijnwerker

Selma Jaspers | Boeken als aandenken

Selma Jaspers maakt gedenkboeken met persoonlijke foto’s, natuurproducten en attributen een kunstwerkje als aandenken aan een dierbaar mens. Het is een geprepareerd boek met kleine elementen erin verwerkt die aan de tijd met je dierbare herinneren. Bent u op zoek naar iets moois om neer te zetten en waar u zo nu en dan een kaarsje bij wil branden, dan is zo’n boek een mooi aandenken.
Selma Jaspers is te vinden op Facebook met de naam: kadodatjeraakt.
Telefoon:  0653638232.

Selma Jaspers

(geschilderd portret) Selma Jaspers

Henriëtte van Breukelen | fotografie
 Henriëtte is fotograaf. Zij maakt afscheidsherinneringen in de vorm van een fotoreportage. Op de dag van de uitvaart gaan veel momenten aan mensen voorbij en het terugzien van een fotoreportage kan je later op elk moment doen. Het kan bijdragen aan het verwerken van het verlies.  www.fotoselectie.nl 
Henriette van Breukelen

Henriette van Breukelen

Nora van Klingeren | Wades

Nora maakt wades van natuurlijke materialen. Het zijn net kunstwerken van vilt en zijde. Elke wade is uniek, net als een mens, het leven, het afscheid. De wade is handgemaakt en persoonlijk, want de kleuren en het thema zijn volgens de wensen van de opdrachtgever. www.stof-tot-stof.nl

Nora van Klingeren, maker van wades

Nora van Klingeren, ontwerper en maker van wades