Betrokken Uitvaartondernemers

Een afscheid is iets heel persoonlijks. Een uitvaartbegeleider die met aandacht en respect werkt is dan wel zo prettig. Hemel-Bed spreekt uit ervaring bij het aanraden van deze betrokken uitvaartondernemers.

Meijerink Uitvaartzorg

Hans Meijerink is een echte dienstverlener in de uitvaartzorg.
Meijerink Uitvaartzorg werkt op een persoonlijke, informele manier, transparant, met respect en vertrouwen, met hart voor mensen. Hij werkt in de regio Amersfoort en omstreken.
www.meijerinkuitvaartzorg.nl

Hans Meijerink

Alfine Uitvaarten
Moniek van Mens en Marion Kroezen zijn uitvaartbegeleiders in de Utrechtse
Heuvelrug met vestigingen in Doorn en Baarn. Zij werken graag op locaties in de natuur en bij voorkeur met duurzame materialen.
www.alfineuitvaarten.nl

Alfine; Moniek en Marion

Uitvaartonderneming Snijders b.v. 
In een oud kerkje uit 1892 in Maarssen is het uitvaartcentrum; een intieme en uitnodigende plek om het afscheid van een dierbare vorm te geven. Een centrum waar voelbaar is dat een overledene bij de mensen hoort. Een leven wordt afgesloten en dat gebeurt met alle respect. Marjo Snijders, Anneke en Hedwig staan letterlijk dag en nacht voor je klaar.
www.snijdersuitvaart.nl

Marjo Klarenbeek in het rouwcentrum in Maarssen

Oleander Uitvaartzorg
Oleander Uitvaartzorg in Tiel is opgericht door Marja Oosterman. Haar dienstverlening is breed: zij helpt mensen niet alleen bij de uitvaart, maar als u wilt kan zij u deskundig juridisch advies geven.
In haar vorige werk was zij gediplomeerd notarisklerk.
www.oleander-uitvaartzorg.nl